Web Analytics Made Easy - Statcounter

تعدادی از رانندگان کامیون دارای کارت هوشمند که اقدام به واردات کامیون کرده‌اند، اکنون با مشکل اسقاط و هزینه سنگین آن مواجه هستند، در این راستا از دولت خواستارند به رانندگان وارد کننده دارای کارت هوشمند فعال، تسهیلاتی برای رفع این مشکل اعطا کند.

به گزارش ایران اکونومیست، کاربران خبرگزاری به تازگی با ثبت پویشی با عنوان‌ «درخواست پرداخت تسهیلات به رانندگان واردکننده کامیون‌»، خواستار پیگیری درباره این موضوع شده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

امضا کنندگان این پویش نوشته‌اند: برای اینکه کامیون های وارد شده به کشور بتوانند شماره گذاری شوند باید یک کامیون قدیمی را از رده خارج و اصطلاحا اسقاط کنند؛ با اقدام دولت انقلابی کامیون‌های دپو شده در گمرکات به تدریج وارد کشور شده‌اند و باید در نوبت شماره‌گذاری قرار گیرند، اما با اقدام تعدادی سودجو قیمت کامیونهایی که باید اسقاط شوند تقریبا ۵ برابر شده است و افرادی که همه سرمایه زندگی خود را صرف خرید کامیون با ارز آزاد کرده اند به مشکل بزرگی برخورده و توان شماره‌گذاری کامیون از آنها سلب شده است؛ حال مجبورند کامیون‌هایی که با صرف هزینه بسیار و با مساعدت دولت وارد کرده‌‌اند را به همان افراد سودجو واگذار کنند.

در ادامه این پویش آمده است: پیشنهاد می شود دولت و وزارت راه برای رانندگان وارد کننده دارای کارت هوشمند فعال (نه همه واردکنندگان) تسهیلاتی در نظر بگیرد. مثلا می تواند به آنها مهلت دهد تا بعد از شماره گذاری و یک مهلت معقول (مثلا یک ساله) نسبت به اسقاط اقدام کنند، یا بهای عادی اسقاط توسط دولت به‌صورت تدریجی از آنها اخذ شود؛ در نهایت این اقدام موجب خارج شدن دلالان و سودجویان از این بخش مهم شده و این کامیون‌ها علاوه بر تعدیل قیمت‌های بازار به بخش حمل بار و ترانزیت کالا که به مثابه شریان‌های حیاتی کشور هست، تزریق خواهند شد.

بنابراین گزارش ایران اکونومیست طبق رسالتی که بابت پیگیری سوژه‌‌های فارسِ من برای خود تعریف کرده است، حتما پیگیری این موضوع را در دستور کار قرار می‌دهد و از مسوولان خواستار توضیح در این‌باره خواهد شد.

کاربران دیگر هم در صورت تمایل می‌توانید به امضاکنندگان این پویش بپیوندند؛ ایران اکونومیست با رسیدن امضاهای این پویش به 1000 امضا و بالاتر حتما پیگیری‌های مختلفی در این‌باره خواهد داشت.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری فارس

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: رانندگان وارد شماره گذاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۹۲۵۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زاکانی: ۳۰۰ دستگاه اتوبوس تا چند روز آینده وارد ناوگان حمل و نقل عمومی می شود

به گزارش خبرنگار همشهری آنلاین، علیرضا زاکانی در گفتگوی ویژه خبری تلویزیون درباره قرارداد شهرداری تهران با چین در حوزه واردات واگن و اتوبوس برای حمل و نقل عمومی تهران توضیحاتی داد که مهمترین بخش های آن را در زیر می ‌خوانید:

* او درباره اینکه چرا شهرداری تهران با چین قراداد بست: ۶۶ درصد رفت و آمد تهران با حمل و نقل شخصی است و ما در زیر ساخت دچار عقب افتادگی تاریخی هستیم. ما در داخل هر ظرفیتی بود دنبال کردیم و ۳ هزار اتوبوس داخلی قرارداد بستیم از ۱۱ هزار دستگاهی که تهران نیاز داشتیم. ما ۱۸۸۰ اتوبوس تحویل گرفتیم که ۸۶۰ دستگاه آن کار می کرد الان ۲۱۰۰ اتوبوس فعال داریم که در چند روز آینده به ۲۴۰۰ دستگاه می رسد.

* ۷۲ هزار تاکسی در تهران داشتیم که فرسوده بود یا ۶ هزار ون داشتیم که برای ۱۵ سال پیش بود. در مترو نیز یک عقب افتادگی جدی داریم لذا موضوع توسعه زیرساختهای شهر از جمله مترو بود.

ادامه دارد....

کد خبر 848550 منبع: همشهری آنلاین برچسب‌ها علیرضا زاکانی شهردارى تهران ایران و چین شهردار

دیگر خبرها

  • تشکیل ۴۳۴ پرونده برای رانندگان متخلف ناوگان برون شهری آذربایجان غربی
  • تشکیل ۴۳۴ فقره پرونده برای رانندگان متخلف ناوگان برون‌شهری آذربایجان‌غربی
  • واردات ۲ هزار اتوبوس برقی برای تهران در دست اقدام است
  • هر راننده معترضی ضد انقلاب و اراذل نیست؛ سوخت راننده افغان بیشتر از ایرانی است!
  • ◄ انتقاد رانندگان کامیون با سابقه از حذف مدرک دیپلم برای دریافت کارت هوشمند رانندگی
  • تولید اتوبوس ناوگان حمل ونقل عمومی در سال گذشته زیر ۱۰۰۰ دستگاه بود
  • ۷۲ میلیارد جزای نقدی بابت قاچاق ۳۹۱ دستگاه سرخ کن
  • زاکانی: ۳۰۰ دستگاه اتوبوس تا چند روز آینده وارد ناوگان حمل و نقل عمومی می شود
  • واریز ۳ مطالبه معلمان تا پایان اردیبهشت
  • ‏جزییات پرداخت ارز حجاج/ ارز حج مغایرتی با ارز مسافرتی ندارد